Víte, co jste v burgrech jedli?!
S šokujícím odhalením přišel náš redaktor Sviňe Rejpavá! Víte, čím Vás na lize hostí? co vydávají za hovězí, vepřové, nebo kuřecí? upozorňujeme, ze pokud jste něco z nabídky pozřeli a jste slabší povahy, ze byste nemeli číst dále...
Odvážnější, co se rozhodli pokračovat v četbě, musíme předem upozornit, ze nasledujici text může být drastický.
Trhané maso. Tím pořadatel "ozdobil" první kolo ligy. A název skutečně nelhal, skutečně se jednalo o trhané maso. Bohužel z důvodu úspory nákladů se rozhodli namísto vepřového masa, jak by bylo obvyklé, natrhat maso levnější a to čapí jazýčky. Nejen že pořadatel uškudlil pár mizerných korun, ale ke všemu využil masa z chráněného zvířete! Navíc vlivem úbytku čápů na Jičínsku klesla tamní porodnost za poslední týden o fascinujících 82,45%!
To není z daleka vše. Na druhém kole se organizátor rozhodl předvést kuchařské umění prostřednictvím burgrů. Na tom by nebylo nic špatného, pokud by opět nevyužil laciných náhražek. Zde namísto hovězího masa vyuzil levný import koalích ocásků!
Největší šok jsme ovšem měli ze zjištění, čím pořadatel nahradil drahé kuřecí maso. Zde byla usmaženo a důvěřivým účastníkům předloženo maso zaběhnutého ledního medvěda, který poslední doky díky příznivým klimatickým změnám se začal objevovat a usazovat na severu naší republiky. Je tak jen otazkpu času, kdy se tento v našich končinách vzácný druh vlivem lidí jako jsou pořadatelé těchto soutěží odstěhuje do vhodnější oblasti Evropy, jako se tomu v minulosti stalo například s ptakopyskem a jinymi druhy.
Co bude příště? Verlibí pacičky? Či jiná laciná náhražka jako třeba prášek z rohu nosorožce?
Nevěříte? Věřte! Náš redaktor Sviňe Rejpavá je na vaší straně a v jeho pravidelném občasníku vas bude krmit vždy zaručeně pravdivými bludy.